Pão de cappuccino e amêndoas

PaoDeCappuccino-long

 

Cappuccino & mandelbrød

1,08 kg – 24 porsjoner 40 g – Tidsforbruk: 100 min

INGREDIENSER:

  • 5 g tørrgjær181638000000_01102014[1]
  • ¼ kopp sukker (50g)
  • ¾ kopp varmt vann (200 g)
  • 4½ kopper hvetemel (540 g)
  • 1 kopp Café Pelé con leite cremoso (100g)
  • 3 ss tørrmelk (20 g)
    Har du ikke tørrmelk kan du bruke 1 dl melk.
  • 1 ss salt (5 g)
  • 3 ss smør (40 g)
  • Ekstra hvetemel

Fyll og topping

  • 1 ss Café Pelé pulverkaffe (classic) (3g)
  • 1 kopp brunt sukker (180 g)
  • ½ kopp smør (100g)

Dekor

  • ½ kopp mandler (70g)

TILBREDELSE:

Deig: En liten bolle bakepulver, sukker, ¾ kopp vann og 4½ kopp hvetemel. Bland godt. La stå i 30 minutter. Tilsett Café Pelé con leite cremoso, melk, salt, smør og mel. Blande til du får en glatt deig.

Fyll: Løs opp Café Pelé pulverkaffe i vann. Ha de øvrige ingredienser for fyll i en beholder og bland. Fordel fyllet i to deler og i en del heller du i kaffeblandingen. Bland og sett til side.

Forberedelse til steking: Del deigen i 24 biter, lag baller, åpne dem i hånden, fyll i den del av fyllet med kaffe og lukk godt. Sørg for at «ballen» er godt avrundet. I en rund form med hull i midten, strø det ekstra melet. Plassere baller ved siden av hverandre og i lag. Strø resten av fyllet (det uten kaffe) på deigen og la den heve i 40 minutter eller til dobbelt størrelse.

Stek i forvarmet ovn ved 180 ºC i ca 25 minutter.

Næringsinnhold / porsjon på 45 g

  • Kalorier: 139 kcal
  • Karbohydrater: 20 g
  • Proteiner: 2,6 g
  • Totalt fett: 5,4 g
  • Kostfiber: 1 g

 

Registrer deg for å motta våre nyhetsbrev!
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Abonnenter på vårt nyhetsbrev vil en gang i blant motta informasjon om kaffe, og kanskje et og annet tilbud, som bare gjelder dem.
Vi liker ikke spam og din Epostadresse vil ikke bli delt med, eller spredt til andre. Du kan avregistrere deg når du selv vil!

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.